Hvordan til at lære dine børn at spare penge

MIT mål: Jeg vil give nogle hurtige penge at gøre og tidsbesparende ideer, og giver dig værktøjer til at gøre dette. Fortælle nogen hvad slags livsforsikring at købe uden at kende deres personlige økonomiske situation er uansvarlige. Mens jeg er enig i denne livsforsikring ikke er en investering i sig selv, opfyldes behovet for død beskyttelse og besparelser bedst for nogle (ikke alle) mennesker gennem køb af en permanent livsforsikring produkt.

Vi har alle været der: pengene kommer, men i slutningen af måneden vi er ikke sikker på hvor pengene gik (eller hvorfor). Bestseller forfatter, radio talkshow-vært og finansielle eksperter, Dave Ramsey, mener, at problemet er, mange mennesker bruger budgetter til udgiftssporing i stedet for at bruge et budget til at guide finansielle beslutninger.

Brug ikke et kort, hvis du ikke kan betale den. Det er almindeligt for college grads at belåne deres fremtidige indtægter ved opladning ting. Antagelsen er, at du vil betale det tilbage, når du får et job. Det kunne være sandt, men ved dette punkt, kan din gæld har besteget betydeligt, takket være interesse. Hvis du har en saldo på $1.000 på et kort med en rente på 20% og du betale $25 per måned på kortet, ender du med at betale en ekstra $662 interesse i lånets løbetid.

Dette kan være en udfordring for mig, som jeg vil hellere shoppe i løbet af dagen og bringe min søn, end at gå om aftenen, da jeg hellere vil være afslappende. Men faktum er, at når jeg sætter min søn med mig, jeg bruger flere penge. Som stern som jeg forsøger at være, er det nemt at give efter, når han ser noget han ønsker. Desuden, jeg befinder mig farende, og jeg ender hurtigt sensationsprægede, hvad jeg har brug for i stedet for at tage sig tid til at sammenligne enhedspriser og få de bedste tilbud.

Selv hvis du gøre 10 gode valg, er det nemt at slå dig selv og føle sig som en fiasko over et dårligt valg. Hvis du gør en stor fejl og realisere det, tænke over hvorfor du indså det nu i stedet for derefter, og prøv at anvende der senere. Mindet om denne fejl kan ende med at blive meget værdifulde, faktisk.

Det er et rigtig godt spørgsmål! Jeg vil tilføje, at min bærbare og gøre et indlæg om det-selv om jeg ikke har alle svarene! Det er fantastisk, at selv med en medicinsk tilstand du stadig rejse. Pakning ekstra er vigtigt! Min BF er fra Ashlu Creek og havde ikke hørt om det, men jeg elsker rafting så måske næste gang jeg er der, vi kan prøve!

Cruise Tip #2 – forsøge at holde sig væk fra områderne casino og gambling, samt andre omkostninger, der ikke er omfattet af dit krydstogt gebyr. Carnival cruises er temmelig godt om at være altomfattende, men mange skibe ikke har gambling som en overdækket omkostning. Prøv at ignorere fristelsen, som skibene er normalt designet til at trække dig ind med denne ekstra udgift. Holde sig til de aktiviteter, der allerede er dækket… såsom film, madlavning klasser eller andre demonstrationer. Der er masser af gratis muligheder, der vil holde dig travlt og underholdt. Mange Carnival cruises vil tilbyde gode muligheder såsom vinsmagning som en kvalitet alternativ til gambling.

Hvis du har en masse af føderale lån, men lille indkomst, undersøge reduceret betaling planer som Income-Based tilbagebetaling (IBR) og Pay-som-du-Tjen (KILDESKATTENUMMER) planer. Du vil betale mindre (selv intet) hver måned, baseret på din nuværende indkomst, men du vil betale længere, og i sidste ende betale mere over tid i mange tilfælde.

Bankerne ønsker at se, at du har en udbetaling (det korrelerer med finansiel stabilitet, reducerer deres risikoeksponering i tilfælde af afskærmning, og incentivizes du for at gøre dine betalinger ved at have en større aktiepost i huset). Hvis du ikke har mindst en 20% ned betaling, vil banken gøre dig købe forsikring i tilfælde af du standard (PMI-privat pant forsikring). Indtil du betale 20% af boligens værdi, skal du også betale for denne forsikring. Det er derfor, du virkelig ønsker at have mindst en 20% ned betaling-du har en anden koste, hvis du ikke gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published.