Få Tips til, hvordan man kan spare penge i dit daglige liv

En undersøgelse af markedsundersøgelse fast NPD Sammenstille viser kablet regninger vil hurtigt vokse til et gennemsnit på $123 per måned eller $1,476 pr. år. Ved at skifte over til en onlinetjeneste eller skære ud TV helt, kan du gemme disse penge til en anden finansielt mål — såsom afbetale gæld, rejser eller gemme til en udbetaling på et hjem. Når alle fire svar er ikke “går jeg så gennem forskning for at finde den bedste pris på en ny køb. Jeg er også en stor fan af bibliotek – mine hobbyer er noget billigt (læsning, blogging), så det hjælper. For en masse mennesker er bare tanken om at spare penge, når du bor lønseddel til lønseddel knap få en joke.

Det er svært for at argumentere med det faktum, at nye biler gøre frygtelige investeringer ikke kun de falde i værdi det øjeblik du køre off partiet, men de fortsat faldende i værdi med hvert år der går. Undgå tør kun til Rens”tøj, der kan koste en arm og et ben til at opretholde. For hård at rengøre elementer som uld, silke, rayon, håndvask med mild sæbe i stedet for at fragte dem til renserier.

Den røde tråd var, at de holdt omhyggelig styr på pengene havde de kommer, de penge, de var udgifterne og de penge, de havde gå mod deres lån. Walmart har et incitament til at blive det sted, folk tænker på når de tænker på deres økonomiske fremtid.

Handlingspunkt: slutte sig til biblioteket. De fleste tilbyder gratis medlemskab og en række forskellige elementer du kan låne uden omkostninger. For dem er villige til at betale medlemskab gebyr, er Costco et godt sted at købe i løs vægt og få adgang til en række tjenester. Men hvis du ikke ønsker at ryste op kontant, Wise brød foreslår masser af ting, du kan drage fordel af uden et kort.

Forbedre din finanser ved at oprette mere end én opsparingskonto. At have alle dine besparelser over én kam kan gøre det svært at være klar over dine mål. Du behøver ikke engang at erstatte hver pære i huset på én gang. Endda bytte netop dine fire eller fem mest benyttede pærer kan spare dig for $45 eller mere om året.

Når du har en destination, der er plukket, sat nogle pris advarsler. Kajak er en af mine foretrukne steder for påmindelser, fordi du kan indstille advarsler både fly og hotel. De har også en handy forudsigelse værktøj, der hjælper dig med at beslutte, om nu er et godt tidspunkt at købe. Jeg er enig med disse to. Holde din nice sengetøj for, hvornår du er hjemme og sund. Du kan spare på hospitalet nogle penge ved ikke at bruge deres sheets/ect…but kan du ikke se en forskel i din egen regning.

Når det er sagt, hvis du kan lide at spise ude, er du velkommen til at gøre så så ofte som du har råd til. Her er nogle måder at holde omkostninger nede når du gør. Anser cosigning for dit barns kreditkort til at hjælpe med at opbygge kredit i hans eller hendes navn. Kortet kunne bruges til nødsituationer eller køb foretaget med din velsignelse.

Men uanset hvor mange penge du tjener, eller hvor mange udgifter du har, du vil altid spare mere hvis du betaler dig selv først. Kan det betale sig at udskifte en gammel men stadig arbejder apparat med en ny og mere effektiv model? Lær, hvordan til at beregne de reelle omkostninger over levetiden af apparatet. Beregne omkostningerne.

Comptroller af staten New York og New York State videregående tjenester Corporation er programmet administratorer og er ansvarlig for implementering og administration af den direkte Plan. Vil du $1.000 gemt i de næste 6 måneder? Eller penge til en ny bil? Sæt nogle klart definerede mål.

Vores værktøjer, priser og rådgivning hjælper uanset hvor du er på livets finansielle rejse. KLAR TIL INVESTERINGER REVOLUTION? Deltag i Nobelpris-vindende ideer, som alle bør vide! Som bekendt er dette virkelig kan tilføje op så, hvis du betaler for en kostplan – brug det! Ellers gå dagligvarer og spise derhjemme. Det er meget mere omkostningseffektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.