Opsparing og investering

Når du nærmer dig din gyldne år, kan du være undrende om de forskellige fordele og ulemper ved skat udskudt besparelser planer. Hvis du tænker på at udvikle en spareplan, skal du også angive en udgifter budget for dig selv – to gå hånd i hånd hvis du ønsker at øge din opsparing balance. Selv arbejder ud en idé om hvor meget du har råd til at bruge hver uge vil gå en lang vej mod at hjælpe dig med at spare, og der er masser af nyttige apps og online værktøjer til at hjælpe dig gøre det.

For dette skal du spare penge ved at bruge dit hjem budget for at se, hvor du kan reducere udgifterne til ekstra ting. Således kan du overveje at reducere udgifter på at spise ude, shopping og underholdning. Holde styr på dine udgifter regelmæssigt for at vide, hvor dine penge igangværende. Du kan gøre dette ved at udføre en lille bog at notere ned dine udgifter, eller du kan hente en personlig budget program til at holde øje med dit forbrug.

For alle andre, kan den første RMD tages så sent som den 1 April i året efter år at nogen slår 70½. For eksempel, hvis du slået 70 November 1, 2011 og 70½ den maj 1, 2012, skal du tage din første RMD senest 1 April 2013. Hvis du udsætter din indledende RMD indtil det følgende år, men skal du tage to distributioner under det første år. Derfor, for de fleste mennesker (medmindre de forventer et stort fald i indkomst), det er at foretrække at tage den første RMD i år at de aktivere 70½, så udbetalinger er fordelt over to skat år i stedet for bundter op til én, som kunne resultere i betaler skat i et højere margi nal skatteklasse. Få mere info om rentefri lån her.

Raske personer, der sjældent besøger lægen er gode kandidater. Enkeltpersoner og familier på et stramt budget, men har brug for billig dækning kunne også overveje en HSA plan. Disse forbrugere kan betale mindre, mindre sundhedsudgifter ud af HSA, men skulle de have en væsentlig fordring, sygesikringen kombineret med planen er tilgængelig når beløb, selvrisikoen er opfyldt.

For eksempel, vi vil beslutte ikke at begynde at spare fordi det vil tage for meget tid til at åbne en ny konto, og jeg har ikke tid lige nu – jeg er alt for travlt. Vi kommer med grunde til ikke at gøre ting, når i virkeligheden disse årsager ikke er meget god.

Det kunne være værd at overveje at bruge flere konti til at hjælpe dig med at spare. Du kan fjerne fristelsen til at få adgang til dine penge ved at åbne en term indbetaling med en fast investering sigt. Plus, på samme tid holde nogle af dine penge tilgængeligt, men stadig tjener interesse i en dedikeret opsparingskonto.

Begynde med at tilføje op dine månedlige udgifter og trække dem fra din take – home løn (udgifter planlægger regnearket kan hjælpe). Så tænk på din finansielle prioriteter ud over din månedlige regninger, betale off høj interesse kreditkort gæld, opbygning af en nødfond og lagring for college eller pensionering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.