Hjem FinanceCorp

Jeg har ofte beklaget manglen finansiel uddannelse i lønklasse skoler og gymnasier. Når du henter app, vil du linke den til din personlige checkkonto. Ciffer analyserer derefter dit forbrug vaner ved at kigge på din checkkonto balance, lønsedler eller forudsigelige indtægter, indgående ubetalte regninger, og de seneste udgifter. Du derefter oprette en specifik besparelse mål som bachelorette part weekend,”et beløb du ønsker at gemme, sige $600, og hvor lang tid, indtil du skal bruge pengene.

Smart money management er mere om tankegang, end det handler om matematik. Finansielle succes kommer når du mestrer de mentale spil af penge. Det handler ikke om at forstå tallene. Matematik af privatøkonomi er enkel: at bruge mindre end du tjene og investere forskellen. Vi alle får det. Det er i stedet, at kontrollere dine vaner og følelser, der er svært med et godt privatlån.

5. obligationer. Obligationer er en måde for regeringer, selskaber og andre partier til at rejse penge til særlige behov. Du låne dem penge og de accepterer at betale en fast rente over en vis periode. Normalt du køber dem ikke direkte, men i stedet købe aktier billigt ETF’er – indeksfonde af råvarer og andre aktiver, herunder obligationer.

Du har måske en plan til at arbejde hårdt på dit job og spare penge for at rejse kapital, som kan arbejde. Du kan have en plan for at starte en virksomhed i din fritid til at rejse kapital og derefter bruge denne kapital til at investere i fast ejendom. Derefter, når du har købt nogle investeringsejendomme, måske du har en plan om at bruge investeringen for at opbygge din kapital gennem lejeindtægter og kapital påskønnelse. Uanset hvad din metode kan være du har brug for en plan til at rejse kapital.

Blockbuster lejlighed: meget sjælden direkte ramt (hvad det siger, er præcis, hvad produkt/servicen er) generisk job “DotCom! Næste bedste ting at de $5.000.000-$8.000, 000 + værdi (selvom TMP klogt sandsynligvis ikke ville sælge det til nogen for enhver pris); ejes af den kendte verdensomspændende enorme, monster marked for over 7 millioner amerikanere (plus 10 millioner flere i andre lande) der har eller ønsker anden job. Køb Engros her og rentabelt videresælge til TMP verdensomspændende, Yahoo’s HotJobs, andre store (eller små / aggressiv / start) job / beskæftigelse websteder, der skal køre denne annonce vil et andet Job? Besøg!”i hver relevant publikation og online site (ja, jeg ved; Jeg er skøre for ikke at gøre dette selv!). ELLER; få rig langsomt (eller meget hurtigere, hvis du virkelig kan deres kram) ved at bygge din egen kraftfulde andet job statslige / regionale / nationale; selv internationale monster-niche websted/business.

Indholdet af er generelt kun til orientering og udgør ikke professionel rådgivning. Besøgende bør ikke handle ud fra indholdet eller oplysninger, uden at første søger relevant professionel rådgivning. I overensstemmelse med de nyeste FTC retningslinjer erklærer vi, at vi har finansielle relationer med hvert selskab nævnt på dette websted.

Husk – for hver person, der gjorde det, der er hundredvis, der er flad ud brød og i gæld, deres liv ødelagt fra den hensynsløse måde, hvor “gik de til det”, og ikke at have vedholdenhed eller tålmodighed til at virkelig opbygge en forretning. Men vi hører ikke nogensinde deres historier på Donny Deutsch store idé. De sælge ikke bøger om titusinder af iværksættere, der gik ind i gæld forsøger at lancere et produkt, og er stadig i gæld og har ikke gjort det.

Gå tilbage til tegnebordet, de studerede hvordan verdensberømte investorer som Warren Buffett og Walter Schloss voksede deres rigdom ved at købe og holde bestandene på lang sigt. De sammensætte deres egen investeringsstrategier, og i dag er vellykket fuldtids investorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.